En Son Eklenen Şarkı Szleri

0 Animasyon Sinema Filmleri



Animasyon Sinema Filmleri
            Animasyonlu filmler son zamanlarda teknolojinin ilerlemesi ile tasarlanmaya başlamıştır. Bu filmler özellikle küçük çocukların en sevdikleri filmler olarak karşılarına çıkmaktadır. Animasyon sinema filmleri arasından seçimde bulunarak istediğiniz güzel filmleri çocuğunuza izletirken aynı zamanda kendinizde eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Değişik animasyonlarla eğlendirici aktivitelerin yapılması sonucunda film kurguları tasarlanmakta ve birçok kişi bu filmleri adeta bir çocuk heyecanı ile izlemektedirler.
            Animasyon sinema filmleri arasında yer alan filmler arasında Buz Devri, Avatar, İksir, Scooby Doo! Stage Fright, Yukarı Bak, Ratatuy, Buz Devri 2, Oyuncak Hikayesi 3, Tim Burton’dan Ölü Gelin, Şrek, Kayıp Balık Nemo 3D, Arabalar, Şrek 2, Kung Fu Panda, Oyuncak Hikayesi, Oyuncak Hikayesi 2, Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?, Çılgın Hırsız, Madagaskar, Madagaskar 2, Sevimli Canavarlar, İnanılmaz Aile, Karmakarışık, Prenses ve Kurbağa, Şrek 3, Şrek 4, Neşeli Ayaklar, Ruhların Kaçışı, Arabalar 2, Yenilenlerin İntikamı, Arı Filmi, Kung Fu Panda 2, Aslan Kral, Buz Devri 4, Rango, Yeni Yıl Şarkısı gibi filmler bulunmaktadır.
            Animasyon sinema filmleri arasında yer alan en güzel filmleri öğrendikten sonra bu filmleri izleyerek istediğiniz filmleri izleyerek gülme keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Buz Devri 4, Yürüyen Şato, Mary and Max, Noel Gecesi Kabusu, Canavar Ev, Alvin ve Sincaplar, Kutup Ekspresi, 9, Bolt, Köpekbalığı Hikayesi gibi animasyon filmleri arasından da seçim yapabilirsiniz.

0 yorum:

 
Rss, götten sikiş, porno izle, sex izle